Vacature Bouwkundig Project Manager

Geplaatst op 12 oktober 2021


We zoeken we per direct een Bouwkundig Project Manager (m/v). Ben jij het ondernemende en bouwkundige talent dat wij zoeken?

Vacature Bouwkundig Project Manager Vacature Bouwkundig Project Manager

Ekowood Houses is de specialist in het ontwikkelen en bouwen van biobased èn circulaire projecten en woningen. Met onze houtbouw-projecten, hebben we als duurzame ontwikkelaar in zeer korte tijd bewezen dat circulair en biobased bouwen de nieuwe standaard is. Centraal in de activiteiten van Ekowood Houses staan de wensen van de klant, of dat nu een particulier of projectontwikkelaar is.

De houtbouw elementen voor de woningen van Ekowood Houses worden prefab in onze eigen fabriek gefabriceerd. Hierdoor wordt de bouwtijd aanzienlijk verminderd en zijn er minder transportbewegingen van en naar de bouwplaats nodig dan bij traditionele bouw. Het hout komt uit duurzaam beheerde bossen in Europa. Ekowood Houses zijn zeer energiezuinig, geluiddempend en hebben een gezond leefklimaat. De energieprestaties van de woningen worden verbeterd met zonnepanelen, warmtepanelen en andere duurzame technieken.

Als Bouwkundig Project Manager ben je, naast de verantwoordelijkheid voor bouwprojecten, ook mede-verantwoordelijk voor de verdere groei van Ekowood Houses. Als verantwoordelijke voor de technische realisatie van de projecten vorm jij de juiste projectteams en zie je er op toe dat deze projecten met de juiste methodieken, binnen de afgesproken tijd en budget worden gerealiseerd. Daarbij ben je voortdurend scherp op een zo efficiënt mogelijke organisatie en stimuleer je een moderne en transparante samenwerking met relaties en leveranciers. Vanuit je kennis en ruime ervaring ben je tevens in staat om naast de aansturing van projectleiders ook zelf een groot of complex project te leiden. Uiteraard wordt er van je verwacht dat je klant- en servicegericht bent en het netwerk van deskundige en betrouwbare partners onderhoudt en verder uitbouwt.

 

Je belangrijkste kerntaken zijn

· Aansturen (tijdens voorbereiding, uitvoering en oplevering) van meerdere bouwprojecten en verzorgen van projectbewaking;
· Zorgen voor een optimale inzet van het personeel en aansturen en bewaken van een efficiënt werkproces en de juiste borging daarvan;
· Initiëren, bijwonen en deels voorzitten van overleg (zowel intern als extern);
·Je rapporteert rechtstreeks aan de directie.

 

Wat breng jij mee?

· Afgeronde HBO/WO opleiding (bouwkunde of bouwtechnische bedrijfskunde);
· Ruime ervaring als projectleider of werkvoorbereider binnen een (middel)groot bouwbedrijf;
· Ervaring met het leiden van (grote) nieuwbouwprojecten op het gebied van bouwkundige techniek, logistiek en financiën;
· Gedreven persoonlijkheid met een moderne/duurzame visie op bouwen;
· Ervaring met houtbouw/prefab is een pré;
· Goed zakelijk netwerk binnen vastgoed/bouw;
· Kennis over moderne contractvorming;
· Probleemoplossend en analytisch vermogen;
· Verantwoordelijkheidsgevoel en ondernemerschap;
· Goede schriftelijke- en communicatieve vaardigheden.

 

Wat bieden wij

· Uitdagende functie binnen een dynamische en innovatieve organisatie;
· Uiteraard een goed primair salaris met goede secundaire voorwaarden;
· Voldoende ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden;
· Standplaats is Deventer, werkgebied is heel Nederland.

 

Interesse?
Herken jij jezelf in bovenstaande en heb je zin om Ekowood Houses samen met ons op de kaart te zetten als toonaangevende biobased en circulaire ontwikkelaar? Dan maken we graag kennis met jou! Mail je cv plus motivatie naar info@ekowoodhouses.nl.


Vragen?
Bel met Michel Haafkes (06-20006274) of Martijn van Toor (06-51185958).

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.