Ekowood-Woonconcept_circprojectontw_watdoenwe

Wat doen we?

Duurzaam ontwikkelen is een serieuze markt. Ekowood Woonconcept is gespecialiseerd in slimme en pragmatische oplossingen voor duurzame projectbouw. We maken alles mogelijk in het snel groeiende speelveld van de circulaire en biobased bouw. We werken samen met gemeenten, kopers, ontwikkelaars en grondeigenaren die vertrouwen op onze kennis en inventiviteit.

Ekowood-Woonconcept_circprojectontw_hoedoenwehet

Hoe doen we het?

Biobased èn circulair ontwikkelen en bouwen is een specialistisch vakgebied. Ekowood Woonconcept is gewend om projectmatige circulaire en biobased bouw overal toepasbaar te maken. Ook al is de vraag of planologische uitdaging nog zo specifiek. Een project verder uitontwikkelen met houtbouw? Een bouwrijpe kavel overnemen? Vrij op naam aanbieden van een kavel inclusief de woning? We maken het mogelijk. Desgewenst met gedeeld risico en volledig ontzorgend.

ekowood-woonconcept-bouwinspiratiecentrum

Bouwinspiratie centrum

Ons Bouwinspiratie Centrum in Deventer huisvest alle facetten van het bouwtraject onder één dak. Het hele arsenaal van advies, tekeningen, materiaalkeuze, begeleiding en bouwen vindt u hier. We combineren deze bundeling van krachten met visie en verrassende inventiviteit in ontwikkelen. We hebben een schat aan ervaring als het gaat om afwijkende vragen en bijzondere wensen.

Meer info
Ekowood_Woonconcept_woningconfigurator

Woningconfigurator

Om nog meer inzicht te geven in onze projecten, hebben we de woningconfigurator ontwikkeld. In deze woningconfigurator kunnen geinteresseerden zelf online hun favoriete woning samen stellen. Met hierbij een keuze uit gevelbekleding, dakpannen en kozijnen. Ook is het mogelijk om alvast een kijkje in de woning te nemen, de keuken samen te stellen en de woning in te richten met meubels. Hoe ziet de woning eruit met een uitbouw of andere indeling?  Door het aanpassen van datum en tijd is de bezonning in de tuin ook perfect in te schatten!

Meer info