4 duurzame 2-onder-1 kapwoningen

4 duurzame 2-onder-1 kapwoningen

In de geliefde wijk Berkum in Zwolle is de verkoop gestart van 4 duurzame woningen. De woningen zijn ontworpen door de Zwolse architect Tim Versteegh en liggen centraal in de wijk op een steenworp afstand van alle voorzieningen. De gevels van de woningen worden bekleed met ClickBrick, een circulair croogstapel bouwsysteem van bakstenen. Ze worden gebouwd van duurzaam geproduceerd hout, hebben een gezond en plezierig binnenklimaat en worden verwarmd door infraroodpanelen.

 

Meer info
kortenoord wageningen

4 vrijstaande woningen

In de wijk Buitenoord in Kortenoord zijn we gestart met de verkoop van 4 zeer ruime vrijstaande en energiezuinige woningen. De woningen zijn ontworpen door Peter Keijsers van Bedaux de Brouwer Architecten en liggen aan de rand van de wijk met een vrij uitzicht over de landerijen. De woningen worden gebouwd van duurzaam geproduceerd hout en zijn zeer energiezuinig. Beide dakvlakken worden namelijk volledig voorzien van zonnepanelen, hierdoor wordt er meer dan voldoende energie opgewekt. Niet gebruikte elektriciteit wordt opgeslagen in een individueel batterijsysteem.

Meer info
ekowood-woonconcept-projecten-in-verkoop-appartmentencomplex-amsterdam

Appartementencomplex

In Amsterdam Zuidoost is Bouwfonds Gebiedsontwikkeling in verkoop met een Ekowood woontoren van hout en bamboe. Het appartementencomplex bestaat uit 15 verdiepingen en is helemaal houtbouw met een CLT binnenkern en trappen van bamboe. Ook de buitenkant van het gebouw wordt belegd met bamboe. De houtbouwelementen hebben een wandisolatie van houtvezels. Het gebruik van natuurlijke materialen draagt bij aan een plezierig en gezond binnenklimaat en isoleert bovendien zeer goed. Hout en bamboe absorberen veel CO2 en slaan CO2 op. De energieprestaties van de woningen worden verder verbeterd met zonnepanelen, warmtepanelen en andere duurzame technieken.

Meer info
ekowood-woonconcept-projecten-in-verkoop-rijwoningen

24 eengezinswoningen

In Amsterdam Zuidoost is Bouwfonds Gebiedsontwikkeling gestart met de verkoop van 24 Ekowood eensgezinswoningen. De woningen worden compleet in hout uitgevoerd. De buitenkant van de woningen worden belegd met bamboe. De houtbouwelementen hebben een wandisolatie van houtvezels. Het gebruik van natuurlijke materialen draagt bij aan een plezierig en gezond binnenklimaat en isoleert bovendien zeer goed.

Meer info