Rengerspark CoCoWood appartementen

16 CoCo Wood appartementen

In Bunschoten-Spakenburg zijn in het project Rengerspark 16 appartementen in verkoop. Deze appartementen zijn speciaal voor starters ontwikkeld door Slokker Vastgoed volgens het CoCo Wood concept. Het zijn compacte en beaalbare woningen met een woonoppervlakte van 49 m2 met 2 slaapkamers. Doordat ze worden gebouwd met biobased materialen (zoals hout en bamboe) zijn ze ook nog eens zeer duurzaam. Wat ons betreft het ideale antwoord op de woningvraag van kleinere huishoudens!

Meer info
ekowood-woonconcept-projecten-in-verkoop-appartmentencomplex-amsterdam

Appartementencomplex

In Amsterdam Zuidoost is Bouwfonds Gebiedsontwikkeling in verkoop met een Ekowood woontoren van hout en bamboe. Het appartementencomplex bestaat uit 15 verdiepingen en is helemaal houtbouw met een CLT binnenkern en trappen van bamboe. Ook de buitenkant van het gebouw wordt belegd met bamboe. De houtbouwelementen hebben een wandisolatie van houtvezels. Het gebruik van natuurlijke materialen draagt bij aan een plezierig en gezond binnenklimaat en isoleert bovendien zeer goed. Hout en bamboe absorberen veel CO2 en slaan CO2 op. De energieprestaties van de woningen worden verder verbeterd met zonnepanelen, warmtepanelen en andere duurzame technieken.

Meer info
ekowood-woonconcept-projecten-in-verkoop-rijwoningen

24 eengezinswoningen

In Amsterdam Zuidoost is Bouwfonds Gebiedsontwikkeling gestart met de verkoop van 24 Ekowood eensgezinswoningen. De woningen worden compleet in hout uitgevoerd. De buitenkant van de woningen worden belegd met bamboe. De houtbouwelementen hebben een wandisolatie van houtvezels. Het gebruik van natuurlijke materialen draagt bij aan een plezierig en gezond binnenklimaat en isoleert bovendien zeer goed.

Meer info